پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

تعویق 2 ماهه اعزام به سربازی شهرهای سیل زده لرستان

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح ،‌گفت: مشمولان خدمت سربازی شهرهای پلدختر و معمولان نیز همانند شهرهای سیل‌زده گلستان از تعویق 2 ماهه اعزام به خدمت سربازی برخوردار خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۱ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 04
کد خبر: ۷۷۸۶
به گزارش راهبرد معاصر ، سردار موسی کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح  با اعلام خبر فوق اظهار داشت: تسهیلاتی که برای سربازان و مشمولان در استان گلستان اختصاص یافت به مشمولان شهرهای پلدختر و معمولان نیز تسری یافت.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح، تصریح کرد: فرماندهان باید وضعیت سربازانی که در مرخصی بوده‌اند ولی به دلیل سیل و مشکلات تردد نتوانستند خود را به موقع به محل برسانند بررسی کرده و تاخیر آ‌نها را موجه و جزو مرخصی اضطراری محاسبه کنند.

وی گفت: با توجه به حادثه سیل ویرانگر در استان‌های گلستان، مازندران و لرستان در راستای اجرای فرامین مقام معظم فرماندهی کل قوا و با توجه به خسارت‌های سنگینی که به خانه‌ها و راه‌ها وارد شد در خصوص اعزام مشمولین و سربازان وظیفه با توجه به بررسی‌های انجام شده تصمیمات جدیدی اتخاذ شد.

سردار کمالی تصریح کرد: در اعزام مشمولان مناطق پلدختر و معمولان نیز مثل مناطق سیل زده لرستان و مازندران 2 ماه تعویق اعمال خواهد شد.

وی گفت: اعزام مشمولین شهرها و استان‌های فوق‌الذکر در تاریخ 19 فروردین، یکم اردیبهشت و 19 اردیبهشت متعاقباً اعلام خواهد شد.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح اعلام کرد: کارکنان وظیفه مناطق فوق که در سایر استان‌ها خدمت می‌کنند به مدت یک ماه به مرخصی اضطراری فرستاده خواهند شد و سربازان یگان‌های نظامی و انتظامی مستقر در این استان‌ها که در حال کمک به مردم هستند از یک ماه مرخصی اضطراری برخوردار خواهند شد که در اختیار فرماندهان یگان‌ها بوده و پس از پایان ماموریت به آنها تعلق خواهد گرفت.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار